DATOS DEL EVENTO

  • EMPIEZA
    26-02-2010
  • TERMINA
    01-01-1970

CLARA ANDRÉS

Nascuda a Oliva (València) al 1977, Clara Andrés inicia els estudis musicals a l´Agrupació Artística Musical d´Oliva, entrant a formar part de la Coral i de la banda de musica, amb l´instrument de l´oboe, uns anys despres.

Al mateix temps inicia d´una manera autodidacta l´aprenentatge de la guitarra, que la durà a fer els seus primers esbossos de cancons.

No és fins al 2000 quan comença a fer-se sentir publicament com a cantautora en diferents esdeveniments, sobretot a la ciutat de València: Jam´sautors a “Matisse”, dia de la dona a “Ca Revolta”, Universitat d´estiu de l´Horta a Campanar, concert a l´Ateneu de Russafa, etc.

Grava de manera amateur part d´aquestes cançons en vàries maquetes. Però trobem la seua carta de presentació a la maqueta “Inici” , autoeditat i enregistrat a la Fournier (La Garriga) al 2005.

“Inici” ha dut a Clara Andrés a participar a l´Off Mercat del Mercat de Musica Viva de Vic 2005, a la sala “Espai” de Barcelona per al programa “DeProp” de TV3, a ser finalista del premi Sona 9 i a formar part amb la cançó “Hui fa vent” de la banda sonora de l´última pel·lícula del Marc Recha.

“Dies i dies” és el seu primer disc, autoeditat i enregistrat a la Fournier (La Garriga) a la tardor del 2007, on es recullen part de les cançons de la maqueta i altres de noves.DIES I DIES

Gravat i mesclat per Marià Roch. Estudis Fournier La Garriga, maig 2007
Masterizat per Carlos Jaramillo. Estudis «la choza» de la Ciutat Vella
Música i lletra Clara Andrés («Personatges» poema de Josep Pedrals
Producció musical Marià Roch
Fotografia i disseny gràfic del cd Maria Fuster

Datos informativos

Fecha inicio : 26-02-2010
Colabora : ACPV-Centre Ovidi Montllor

Leave a Reply