DATOS DEL EVENTO

  • EMPIEZA
    17-01-2011
  • TERMINA
    01-01-1970

De JOSEP VICENT

Amenizará la presentación y lectura de poemas el
DUET FALAFET
Clarinete:
Vicenta Inmaculada Benavent Gandía
Saxofón Soprano: Rosabel Torregrosa i Lillo

Prélude (de Six Caprices) – Pierre-Max Dubois
Sonatina – Muzio Clementi
Invención – Johann S. Bach
Romanza – Wolfgang A. Mozart
Ecco ridente in cielo – Gioachino Rossini

JOSEP VICENT
Josep Vicent Cabrera Rovira (el Verger, la Marina Alta, 1976), fill de Vicente i ´Elena, 
germà de Justo.
Aquest poemari és el segon que veu publicat. El primer va ser Dos poals de sabó i un cabàs de no res, quan, fet i fet, uns altres peguen el mos; no hi ha cap altre camí que descreure, guanyador del premi 25 d´abril de poesia Vila de Benissa del 2004. Entre aquell llibre i el d´ara ha participat en tres antologies de poesia: 62 poemes a l´Ovidi, Tornaveu d´una alqueria, For sale.

ELS HÒMENS PRIMER, SI ÉS HOME, I DESPRÉS LES DONES, I AL CONTRARI és un poemari que sorprèn pel seu estil i per la valentia, per la dosi agradable d´humor negre i la desimportància aparent dels temes tractats, que formen part del centre de l´univers des d´on l´autor es comunica amb el lector, i on els fets més quotidians es converteixen en qüestions veritables, antropològiques i existencials. Escrit amb un gran domini de la tècnica literària, l´autor juga amb el lector en un vaivé constant de complicitats, fins el punt que no li cal escriure el poema, i deixa que sigui el lector qui ho faci per ell.
El títol i el poema final no tenen pèrdua.

DUET FALAFET

FemenîSAX promueve la música para saxofón interpretada y compuesta por mujeres, es decir, las mujeres como intérpretes y como compositoras. De momento ha constituido dos agrupaciones:

Cuarteto de Saxofones FemenîSAX: Encarni Oliver Cazorla (Saxofón Soprano y Alto), Rosabel Torregrosa i Lillo (Saxofón Alto), Arantxa Marín Martínez (Saxofón Tenor) y Aida Orts Pomares (Saxofón Barítono).

Duet Falafet: Vicen Benavent Gandía (Clarinete) y Rosabel Torregrosa i Lillo (Saxofón Soprano).

La agrupación se forma a principios del año 2007 y entre sus objetivos está promover y dar a conocer la familia de los saxofones, instrumento inventado por el belga Adolphe Sax hacia 1845, la música original compuesta para este instrumento, sus posibilidades tímbricas y expresivas, y mostrar al público que las mujeres pueden interpretar música con cualquier tipo de instrumento, en este caso, el saxofón y el clarinete.

Conciertos realizados por el Duet Falafet:
“Aula Magna del Bicentenario” en la Universidad Nacional de Lanús (Buenos Aires-Argentina)
“Ágora” de la Casa de Cultura “Pedro Vaello” de El Campello (Alicante)
Para más información: www.myspace.com/femenisax

Datos informativos

Fecha inicio : 17-01-2011

Leave a Reply