DATOS DEL EVENTO

  • EMPIEZA
    06-02-2016
  • TERMINA
    01-01-1970

16 INSTITUS PARTICIPEN A LA LLIGA DE DEBAT DE LA DEMARCACIÓ DE LA UA

Un total de 16 instituts de la demarcació de la Universitat d´Alacant participen en la Lliga de Debat 2016, organitzada per Escola Valenciana i la Xarxa Vives, que es disputarà els dies 4, 5 i 6 de febrer.

La Lliga de Debat consisteix en una competició en la qual diversos equips d´estudiants de 4t de l´ESO i de batxillerat de diferents centres docents debaten sobre un tema polèmic i d´actualitat. En 2016 el tema proposat és «Internet ens fa més lliures?» L´activitat té com a finalitat fomentar l´ús de la paraula entre els estudiants, sota el format d´enfrontament dialèctic entre diversos equips en el qual s´ha de defensar una posició favorable o contrària sobre un tema d´actualitat.

La lliga consta d´una fase eliminatòria en la qual participen els equips inscrits i que se celebrarà els dies 4 i 5 a la Seu Ciutat d´Alacant. El dia 6 serà la final local al Club INFORMACIÓN (avinguda Dr. Rico, 17 – Alacant).

El guanyador de cadascuna de les eliminatòries locals passarà a la final absoluta, que se celebrarà l´últim cap de setmana d´abril a la Universitat Politècnica de València.

Enguany, en la demarcació de la Universitat d´Alacant, participen equips del Col·legi Sant Agustí i IES Jaume II d´Alacant; IES Almadrava i IES Mediterrània, de Benidorm; IES Gaia i IES María Blascot, de Sant Vicent del Raspeig; IES l´Allusser de Mutxamel; IES Matemàtic Vicent Caselles Costa, de Gata de Gorgos; IES Nou Derramador d´Ibi; IES Serra de Mariola de Muro d´Alcoi; IES Xixona, de Xixona; i la Secció i Secundària de l´IES de Sant Vicent.

Datos informativos

Fecha inicio : 06-02-2016
Organiza : Cívica-Escola Valenciana, Universitat d´Alacant, Xarxa Vives i Institut d´Estudis Catalans (IEC)

Leave a Reply