DATOS DEL EVENTO

  • EMPIEZA
    15-02-2010
  • TERMINA
    01-01-1970

PROGRAMA

I PARTE

Simfonieta QMAV……………………..Ximo Cano
– Allegretto
– Melangiós
– Staccatto
– Maestoso. Allegro vivo
Toccata, chorale e ADBEC……….Javier Santacreu

II PARTE

Tubfeel…………………………………Ferran Ferrando
A little light music…………………..Gordon Lawson
– Vals
– Marcha
– Tango
– Tarantella
Quintet nº 1………………………………….Víctor Vallés

COMPONENTS

Ferran Femenia (Pego, 1976)

FerranHa estat alumne de Pep Anton, Vicente López i Vicente Campos, titolant-se en el Conservatori Superior de Barcelona.

Segon Premi en el Concurs Internacional de Trompeta de Benidorm.

Ha format part de la Banda de la Federació, en l´Orquestra Simfònica d´Alacant, de l´Orquestra “Club Virginia” i de la Banda de Pego.

Actualment és professor en l´ensenyament secundari a Barcelona i forma part del QMAV des dels seus inicis.


Marc Oltra Climent (Oliva, 1976)

MarcComença a estudiar música al seu poble natal a l´edat de 8 anys i prompte continua els seus estudis al Conservatori Professional de Música “Agustin Olivert” de Cullera. Al finalitzar el Grau Elemental passa al Conservatori Superior Joaquin Rodrigo de València on estudia amb D. Leopoldo Vidal.

Amb el mestre D. Leopoldo guanya el Premi d´Honor de Trompeta de Grau Mitjà i finalitza els estudis superiors de Trompeta amb les màximes qualificacions.

Ha sigut membre fundador del quintet de metalls “Vents de Llauto” i és membre de l´Orquestra de Vents Filharmonia (OVF) sota la batuta de D. Jose Rafael Pascual-Vilaplana.

Ha perfeccionat els seus estudis de trompeta amb els internacionalment coneguts D. J. Pierre Thibaut, Hakan Hardenberger, Luis Gonzalez, Thomas Stevens, Claude Vasse entre altres.

Actualment és professor de trompeta i de solfeig a l´Escola de Música d´Oliva.


Ferran Ferrando (Pego, 1970)

FerranProfessor Superior de Trompa (1993) i de Solfeig (1995) pel Conservatori Superior “Òscar Esplà” d´Alacant amb Robert Trinidad. També és Professor de Piano (1994) pel mateix conservatori amb Mª Dolores Costa. Posteriorment es trasllada al Conservatori Superior “Joaquim Rodrigo” de València on cursa el grau Superior d´Harmonia, Contrapunt i Composició (2000) amb Ferrer Ferran i Ramón Ramos. Finalment cursà els estudis de direcció d´orquestra titolant-se en 2003 amb Manuel Galduf. Està en possessió de dos Premis de final de Carrera en l´especialitat de trompa i de composició.

Ha tocat en diverses bandes i orquestres simfòniques tals com la Filharmònica de la Universitat de València, l´Orquestra Ciutat d´Elx o la Real Orquesta Sinfónica de Sevilla.

Actualment és endemés de membre fundador del QMAV, trompa solista de l´Orquestra Simfònica d´Alacant, Orquestra de la Marina Alta, membre del quartet de trompes “De Cor No” i membre de “Colour Jazz” .


Ximo Tur (Las Palmas, 1980)

XimoVa iniciar els estudis a l´Agrupació Musical de Pego. Prompte es traslladà al Conervatori de Dénia on va acabar el Grau Mitjà de Trombó de la mà de Robert Sanchís. Ha finalitzat els seus estudis de trombó al Conservatori Superior de Castelló l´any 2006.

És membre del Quartet de Trombons Golliwogg´s, de l´Orquestra de la Marina Alta, de l´Orquestra Simfònica d´Alacant i del Quintet de Metalls Al Vent des de l´any 1.995

Ha format part de la Banda, Big Band i Orquestra del Conservatori Superior de Castelló, de la Banda de l´Agrupació Musical de Pego, de la Banda de la Unió Musical de Beniarbeig i de l´Orquestra de Vents Filharmonia. Col·labora habitualment amb nombroses Orquestres i Bandes del País Valencià, com l´Orquestra de la Universitat de Valéncia i l´Orquestra Mare Nostrum.


Juanjo Martín (Benirredrà, 1979)

Va començar a estudiar música amb Javier Mansanet i Ferran Pelegrí en 1992 i més tard la tuba amb Rafa Donet. És Professor Superior en l´especialitat de Pedagogia de la Tuba al Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València, continuant els estudis de perfeccionament amb David Llàcer.
Ha format part de moltes agrupacions musicals, tals com grups de cambra, bandes de música, big bands, etc.
Actualment és professor en diverses escoles de música de la comarca de La Safor i col·laborador del Quintet “Al Vent” des de 2008.


El QMAV

El QMAV és un grup versàtil amb un repertori que abarca sis segles de música, des de l´edat mitjana fins el segle XXI. En la seua dilatada trajectòria el quintet ha participat en festivals de música clàssica, cicles de joves intèrprets, audicions educatives, festivals de jazz, esdeveniments esportius i un llarg etcètera, al que es sumen diversos treballs discogràfics com “3.650 dies” i “Vents de Festa…?”.

Aquest grup musical no només es dedica a interpretar sinó que fomenta la creativitat artística amb un gran nombre d´arranjaments i composicions pròpies, destacant encàrrecs regulars a compositors valencians, fruit dels quals han eixit obres com “Tocatta, Chorale e ADBEC” del benissenc Javier Santacreu i “Simfonieta QMAV” del nucier Ximo Cano.

Datos informativos

Fecha inicio : 15-02-2010

Leave a Reply